Iberon tarina

Ibero on tuonut hyvää mieltä suomalaisten ylle jo yli 70 vuotta. Kaikki alkoi vuonna 1951, kun Iberon isä, Olavi A. Rautio haltioitui Espanjassa opiskellessaan paikallisista koruista ja päätti tuoda muotikorukulttuurin matkalaukussaan Suomeen. Sittemmin korujen rinnalle on tullut kauneudenhoitotuotteita, hiuskoruja, lasten tuotteita sekä luku- ja aurinkolaseja, mutta samat periaatteet pitävät edelleen.

Ibero on olemassa, jotta jokaisella olisi mahdollisuus arjen korusteluun – laadukkaasti ja kukkaroystävällisesti. Pyrimme tekemään valintoja, jotka ovat mahdollisimman lempeitä luonnolle – suosimme tulevaisuudessa yhä enemmän kestäviä ja uusiutuvia raaka-aineita sekä pidämme pakkausmateriaalimäärät maltillisina.

Me nimittäin uskomme, että hyvä mieli on paras asuste. Täydellistä lopputulosta oleellisempaa on se maaginen tunne, joka lempikorvisten pukemisesta tai poskipunan sipaisemisesta syntyy. Siksi haluamme kannustaa jokaista löytämään ne omat hyvän mielen asusteet ja tarvittaessa löysäämään nutturaa.

Miksi olemme olemassa

Kauneudenhoitomaailma on täynnä täydellisyydentavoittelua, joka luo vain turhia paineita. Haluamme rohkaista siihen, ettei tarvitse olla tiptop, tärkeintä on hyvä meininki.