Aurinkolasit

Aurinkolasit ovat aurinkoisten päivien suosikkiasuste. Valikoimistamme löytyvätkin lasit niin lapsille kuin aikuisille, trendilaseja etsiville ja kirkkailla hangilla sekä vesillä urheileville.

Aurinkolasien tärkein tehtävä on suojata silmiä auringon haitalliselta UV-säteilyltä. Aurinkolasiemme turvallisuus on meille tärkeää ja kaikki Iberon aurinkolasit ovatkin CE-merkittyjä ja täyttävät Suomen sekä EU:n suojakriteerit riippumattomissa mittauksissa. Vaikka UV-säteily on Suomessa voimakkainta kesäisin, muistathan suojata silmät myös etenkin alkukevään kirkkailla hangilla ja kesän puolipilvisinä päivinä.

Lukulasit

Iberon valikoimista löytyy lukulaseja niin lukemisen helpottamista hakeville kuin asustelaseja etsiville. Jokainen laseja käyttävä onkin varmaan huomannut, miten helposti erilaiset lasit voivat vaikuttaa tyyliin ja omaan oloon. Leikitellään siis rohkeasti ja kokeillaan erilaisia laseja. Meiltä löydät myös luonnolle lempeämmät lukulasit, joiden sangat on valmistettu kasvipohjaisesta riisikuitukomposiitista.

Tarvitsisinko lukulasit?

Useimmilla meistä lähinäkö heikkenee nelikymppisenä. Säännöllinen näöntarkastus silmälääkärillä on tärkeä osa silmien terveydenhuoltoa, mutta usein näön heikkenemisen huomaa itsekin, kun pientä tekstiä alkaa olla vaikeampi nähdä tai lukeminen heikommassa valossa vaikeutuu.

Lukulasit toimivat suurennuslasin tapaan ja ovat monelle se ensimmäinen apu, kun näkö alkaa heikentyä. Valikoimamme kattaa vahvuudet +0.5 – +3.5. Siristelyn ehkäisyn lisäksi lukulasit ovat mainio tapa muuttaa omaa tyyliä ja vaihtaa asun fiilistä. Kokeile siis rohkeasti eri lasityylejä ja löydä omat vahvuutesi.