Aurinkolasit

Aurinkolasit ovat aurinkoisten päivien suosikkiasuste. Valikoimistamme löytyvätkin lasit niin lapsille kuin aikuisille, trendilaseja etsiville ja kirkkailla hangilla sekä vesillä urheileville.

Aurinkolasien tärkein tehtävä on suojata silmiä auringon haitalliselta UV-säteilyltä. Aurinkolasiemme turvallisuus on meille tärkeää ja kaikki Iberon aurinkolasit ovatkin CE-merkittyjä ja täyttävät Suomen sekä EU:n suojakriteerit riippumattomissa mittauksissa. Vaikka UV-säteily on Suomessa voimakkainta kesäisin, muistathan suojata silmät myös etenkin alkukevään kirkkailla hangilla ja kesän puolipilvisinä päivinä.

Aurinkolasitrendit

Aurinkolasimuodista löytyy nyt jokaiselle jotakin. Linssien pyöreä muoto ja viime vuosien suosikki, ruusukulta, jatkavat suosiotaan. Kehyksissä näkyy upean voimakkaita värejä aina keltaisesta viininpunaiseen ja näyttävimmillään ne ovat kuin suoraan kukkaniityltä poimitut.

Pukeutumiseen on helppo yhdistää ajattomia, tyylikkään rentoja malleja ja maanläheisiä, murrettuja sävyjä. Sellaisia löytyy esimerkiksi Iberon ekosarjan aurinkolaseista, joiden sangat ovat kasvipohjaista riisikuitukomposiittia.

Lukulasit

Iberon valikoimista löytyy lukulaseja niin lukemisen helpottamista hakeville kuin asustelaseja etsiville. Jokainen laseja käyttävä onkin varmaan huomannut, miten helposti erilaiset lasit voivat vaikuttaa tyyliin ja omaan oloon. Leikitellään siis rohkeasti ja kokeillaan erilaisia laseja. Meiltä löydät myös luonnolle lempeämmät lukulasit, joiden sangat on valmistettu kasvipohjaisesta riisikuitukomposiitista.