Kauneudenhoito

Kauneudenhoidossa tärkeintä on hauskanpito, unohdetaan tiptop. Iberon valikoimista löydätkin kaiken erilaisiin meikkikokeiluihin kaipaamasi, luottoapurisi ihonhoitoon ja kotimanikyyriin sekä ihanat pesimet, joilla kylpyhuone muuttuu rentouttavaksi koti-spaksi.

Ihonhoito

Ihonhoidon ei tarvitse olla tähtitiedettä. Hyvinvoivan ihon perusresepti onkin riittävän unen ja veden juonnin sekä monipuolisen ruokavalion lisäksi pesu, kuorinta ja kosteutus. Kasvojen päivittäisessä pesussa voi käyttää puhdistustuotteen kaverina Iberon puhdistussieniä, ja herkänkin ihon kuorinta sujuu kätevästi suloisella, sydämen muotoisella konjac-sienellämme.

Ihonhoidon trendit

Oletko jo tutustunut viime aikojen suurimpaan ihonhoitotrendiin, gua shaan? Se mm. auttaa lihasjumien avaamisessa, heleyttää ja tasoittaa ihon sävyä sekä poistaa turvotusta. Eikä sekään ole vaikeaa, katso alla olevalta videolta helpot vinkit gua sha -tuotteidemme käyttöön.

Rullailu ei ota loppuakseen, sillä uusimpana tulokkaana meidät on valloittanut mikroneularulla. Mikroneulaus mm. tasoittaa ihon sävyä, saa ihon näyttämään kiinteämmältä ja voi auttaa myös tasoittamaan juonteita sekä aknearpia. Se siis todella on tehokkaan ja helpon kotikauneudenhoidon ytimessä.

Meikkaus

Tämän syksyn meikkitrendeissä korostuu luonnollisuus, ja heleän, luonnollisen meikin salaisuus onkin hyvissä välineissä. Se, meikkaatko siveltimillä vai meikkisienillä riippuu omien mieltymysten lisäksi itse meikkituotteista. Esimerkiksi pisarameikkisienellä paksunkin meikkivoiteen saa levitettyä kevyeksi kerrokseksi, kun taas siveltimillä kerrostaen kevyelläkin meikkivoiteella saa peittävyyttä. Parhaat välineet omille meikkisuosikeillesi löytyvät parhaiten kokeilemalla, kokeile ja leikittele siis rohkeasti.

Pesutarvikkeet

Suihku tai kylpy muuttuu hetkessä rentouttavaksi spa-hetkeksi ekosarjan pesimillämme. Sekä jalkaraspi että kynsi- ja pesuharja on valmistettu nopeasti uusiutuvasta bambusta, eivätkä pesuharjan harjaksetkaan ole aivan tavalliset, vaan ne ovat pehmeää kaktuskuitua.

Pehmeät ekopesimemme puolestaan on valmistettu luonnollisista kuiduista, kuten bambusta, pellavasta ja puuvillasta. Peseytymisen jälkeen hiusten voi antaa kuivua rauhassa bambusta ja puuvillasta valmistetun hiustenkuivaushupun sisällä, mikä suojaa etenkin curly girl -metodia noudattavien kiharoita.

Parranhoito

Viime vuosien suursuosikki, näyttävä parta, kaipaa hoitamista pysyäkseen siistinä. Iberolla on myös tuotteet parran puunaamiseen, kaipasit sitten sutia partavaahdolle tai saksia pidemmän parran trimmaamiseen.

Tiesitkö, että parran säännöllinen harjaaminen pitää parran kiiltävänä ja siistimpänä? Hyvin hoidetulla parralla voi myös leikitellä ja muokata muotoa vaikka korostamaan eri kasvojen muotoja.