Kauneudenhoito

Kauneudenhoidossa tärkeintä on hauskanpito, unohdetaan tiptop. Iberon valikoimista löydätkin kaiken erilaisiin meikkikokeiluihin kaipaamasi, luottoapurisi ihonhoitoon ja kotimanikyyriin sekä ihanat pesimet, joilla kylpyhuone muuttuu rentouttavaksi koti-spaksi.

Tutustu alla kauneudenhoidon viimeisimpiin trendeihin ja uusimpiin saloihin.

Kasvojen kuivakuppaus

Ihonhoitomaailman uusin ihastus on kasvojen kuivakuppaus, jossa kasvoja hierotaan pitkulaisilla, silikonisilla imukupeilla. Hellävaraisen imukuppihieronnan teho perustuu kupin ja ihon väliin muodostuvaan alipaineeseen, mikä tuntuukin kasvoilla ihanan rentouttavalta.

Kuivakuppaus laskee kasvojen ja silmäpussien turvotusta, auttaa häivyttämään juonteita, tuo volyymia huuliin ja parantaa ihonhoitotuotteiden imeytymistä. Mikä parasta, kuivakuppaus ei suinkaan ole taas yksi lisäaskel päivittäiseen ihonhoitoon. Sitä tehdään vain muutamana päivänä viikossa kuukauden ajan, minkä jälkeen imukupit saavatkin unohtua hetkeksi ennen uutta hoitojaksoa, eli se sopii mainiosti myös vähän laiskempaan ihonhoitoon.
Eikä se ole ollenkaan vaikeaa – kurkkaa helpot ohjeet alla olevalta videolta:

Gua sha ja mikroneulaus

Kuivakuppauksen lisäksi kasvoja hemmotellaan gua shalla ja erilaisilla kasvorullilla, kuten jade- ja ruusukvartsirullilla. Gua sha ja rullailu auttavat lihasjumien avaamisessa, heleyttävät ja tasoittavat ihon sävyä sekä poistavat turvotusta. Eikä sekään ole vaikeaa, katso alla olevalta videolta helpot vinkit gua sha -tuotteidemme käyttöön.

Jos gua sha ja jaderullailu ovat jo tuttuja, uutena ihonhoidon tehokeinona toimii myös mikroneularulla. Mikroneulaus mm. tasoittaa ihon sävyä, saa ihon näyttämään kiinteämmältä ja voi auttaa myös tasoittamaan juonteita sekä aknearpia. Se siis todella on tehokkaan ja helpon kotikauneudenhoidon ytimessä.

Meikkaus

Tämän syksyn meikkitrendeissä korostuu luonnollisuus, ja heleän, luonnollisen meikin salaisuus onkin hyvissä välineissä. Se, meikkaatko siveltimillä vai meikkisienillä riippuu omien mieltymysten lisäksi itse meikkituotteista. Esimerkiksi pisarameikkisienellä paksunkin meikkivoiteen saa levitettyä kevyeksi kerrokseksi, kun taas siveltimillä kerrostaen kevyelläkin meikkivoiteella saa peittävyyttä. Parhaat välineet omille meikkisuosikeillesi löytyvät parhaiten kokeilemalla, kokeile ja leikittele siis rohkeasti.

Pesutarvikkeet

Suihku tai kylpy muuttuu hetkessä rentouttavaksi spa-hetkeksi ekosarjan pesimillämme. Sekä jalkaraspi että kynsi- ja pesuharja on valmistettu nopeasti uusiutuvasta bambusta, eivätkä pesuharjan harjaksetkaan ole aivan tavalliset, vaan ne ovat pehmeää kaktuskuitua.

Pehmeät ekopesimemme puolestaan on valmistettu luonnollisista kuiduista, kuten bambusta, pellavasta ja puuvillasta. Peseytymisen jälkeen hiusten voi antaa kuivua rauhassa bambusta ja puuvillasta valmistetun hiustenkuivaushupun sisällä, mikä suojaa etenkin curly girl -metodia noudattavien kiharoita.

Parranhoito

Viime vuosien suursuosikki, näyttävä parta, kaipaa hoitamista pysyäkseen siistinä. Iberolla on myös tuotteet parran puunaamiseen, kaipasit sitten sutia partavaahdolle tai saksia pidemmän parran trimmaamiseen.

Tiesitkö, että parran säännöllinen harjaaminen pitää parran kiiltävänä ja siistimpänä? Hyvin hoidetulla parralla voi myös leikitellä ja muokata muotoa vaikka korostamaan eri kasvojen muotoja.