Hiustuotteet

Iberon valikoimista löytyy välineet niin takkujen taltuttamiseen, kotikampaamon tarpeisiin kuin kaikkien hiustyylien korusteluunkin.
Tämän kevään hiusasustetrendien kärjessä keikistelevät jo tutut scrunchiet ja mitä herkullisimman väriset hiusklipsit, eli haisoljet.
Kevään ihastuttavin uutuus on kuitenkin hiushuivi, joka hurmaa paitsi ihanuudellaan, myös monipuolisuudellaan: Hiushuivilla kruunataan helposti niin ponnari, letti kuin nutturakin ja toimiipa se myös pantana. Kurkkaa alta vinkkejä hiushuivin käyttöön ja hullaannu huiveista.

Hiushuivit 10 herkullisessa kuosissa löydät yksinoikeudella K-Citymarketistasi.

Ponnari hulmuamaan

Arkiponnari muuttuu näyttäväksi kampaukseksi, kun hiushuivin solmii napakalle solmulle hiuslenkin ympärille. Liukkaimpiin hiuksiin huivin voi pujottaa ponnaria solmiessa hiuslenkin läpi, jolloin huivi ei pääse karkuun edes kevään kovimmissa tuulissa. Katso vinkkivideo alta ja kokeile ponnarikikkaa myös puoliponnariin.

Tyylitelty puoliponnari – täydellinen kevätpäiviin!

Muhkeutta lettiin ja nutturaan

Hiushuivin avulla ohuimpiinkin hiuksiin saa tehtyä mitä muhkeimman letin. Aloita letti ponnarista ja letitä hiukset normaaliin tapaan, mutta korvaa yksi hiusosio hiuslenkkiin solmitulla huivilla. Lyhyempiin hiuksiin huivin voi napata mukaan kahteen hiusosioon, jolloin letistä tulee ekstrapaksu. Letistä saa helposti näyttävän nutturan, kun sen kietaisee juurensa ympäri ja kiinnittää paikoilleen parilla pinnillä.

Rennon ja huolettoman, mutta tyylikkään nutturan pyöräytys on hiushuivilla helpompaa kuin koskaan. Nutturan ei nimittäin tarvitse olla ollenkaan tip top, sillä siitä karanneet hiukset saadaan kuriin kietaisemalla hiushuivi nutturan ympärille. Kurkkaa alta video-ohjeet kahteen helppoon, alle kahdessa minuutissa taiottavaan nutturaan.

Huoleton niskanuttura, jonka kanssa karkurihiuksetkaan eivät haittaa:

Parin niksin näppärä ja korkea nuttura:

Luonnolle lempeämpää hiustenhoitoa

Ekologisten tuotteidemme valikoima kasvaa jatkuvasti. Jo nyt löydät meiltä lukuisia nopeasti uusiutuvasta bambusta ja kasvikuitupohjaisesta komposiittimateriaalista valmistettuja harjoja ja kampoja. Bambu on vallannut osan hiuslenkeistämme, minkä lisäksi osa tuotteista on jopa maatuvia, kuten tämän kevään uutuushaisoljet.

Lue lisää vastuullisuudesta