Hiustuotteet

Iberon valikoimasta löydät kaikki välineet hiustenhoidosta takkujen taltuttamiseen, kotikampaamon tarpeisiin ja kampausten viimeistelyyn.

Hiustenhoidossa hiuspohjan hyvinvointi on nyt pääasia. Syksyn uutuus, hiuspohjan hierontaharja, onkin mitä mainioin hiuspohjan hemmottelija. Kampausten luomisen ykkösiksi taas ovat palanneet menneiltä vuosikymmeniltä tutut, hiuksille muotoilurautoja hellemmät papiljotit. Ilmavat kiharat viimeistellään toinen toistaan upeammilla trendihiuskoruilla, kuten klipseillä ja hiushuiveilla.

Pikkujoulut alkavat hiuksista

Jos olet aina halunnut olla oman elämäsi diskopallo tai joulukuusi, nyt jos koskaan on sen aika. Tällä pikkujoulukaudella enemmän on nimittäin enemmän, eikä kimalletta tai pilkettä voi olla liikaa silmäkulmassa eikä asussa.

Pikkujoulujen näyttävin, mutta samalla helpoin, kampaus luodaan hiuskoruilla upeiden kiharoiden ympärille. Helppojen ja hiuksille hellävaraisten kiharoiden salaisuutena on kiharruspatukka, jolla kiharat voi taikoa täysin ilman lämmöllä toimivia muotoiluvälineitä. Valloittavat kiharat voi jättää auki, viimeistellä kampauksen pannalla tai pinneillä, tai kietaista hiukset vaikkapa ponnarille jouluisella scrunchiella. Kurkkaa alta helpot ohjeet kiharruspatukan käyttöön.

Heatless curls kiharruspatukalla:

Hiushuivi hulmuamaan

Vuoden monipuolisin hiuskoru on hiushuivi, joka hurmaa paitsi ihanuudellaan, myös monipuolisuudellaan: Hiushuivilla kruunataan helposti niin ponnari, letti kuin nutturakin ja toimiipa se myös pantana.
Kurkkaa alta vinkkejä hiushuivin käyttöön ja hullaannu huiveista.

Tyylitelty puoliponnari:

Huoleton niskanuttura, jonka kanssa karkurihiuksetkaan eivät haittaa:

Parin niksin näppärä nuttura:

Luonnolle lempeämpää hiustenhoitoa

Ekologisten tuotteidemme valikoima kasvaa jatkuvasti. Jo nyt löydät meiltä lukuisia nopeasti uusiutuvasta bambusta ja kasvikuitupohjaisesta komposiittimateriaalista valmistettuja harjoja ja kampoja. Bambu on vallannut osan hiuslenkeistämme, minkä lisäksi osa tuotteista on jopa maatuvia, kuten tämän kevään uutuushaisoljet.

Lue lisää vastuullisuudesta