Hiustuotteet

Iberon valikoimista löytyy välineet niin takkujen taltuttamiseen, kotikampaamon tarpeisiin, kampausten tekoon kuin kaikkien hiustyylien korusteluunkin. Jos kaipaat harjaa, kampaa, saksia hiusten leikkuuseen, papiljotteja, hiusverkkoja, pinnejä, scrunchieita tai pantaa, kurkista hyllyllemme.

Syksyn hiuskorutrendit

Syksyn hiuskorutrendit ovat kuin kävely luonnon helmassa. Vihreän eri sävyt syvästä smaragdista kevyempään salvianvihreään hurmaavat rinnallaan ylellistä oranssia ja klassista burgundinpunaista. Syksyssä leijuu kuitenkin pilkahdus kevättä, sillä kirsikan kukkien sävyinen vaaleanpunainen ihastuttaa samettisissa haisoljissa.
Hiuskorujen trendikävelyllä kurkistetaan myös veden pinnan alle, sillä helmet ovat kavunneet koruista hiuksiin haisolkina, pantoina ja pinneinä. Koko asun voikin nyt korustella pelkillä helmillä.

Hiushuivi hulmuamaan

Vuoden monipuolisin hiuskoru on hiushuivi, joka hurmaa paitsi ihanuudellaan, myös monipuolisuudellaan: Hiushuivilla kruunataan helposti niin ponnari, letti kuin nutturakin ja toimiipa se myös pantana.
Kurkkaa alta vinkkejä hiushuivin käyttöön ja hullaannu huiveista.

Tyylitelty puoliponnari:

Huoleton niskanuttura, jonka kanssa karkurihiuksetkaan eivät haittaa:

Parin niksin näppärä nuttura:

Luonnolle lempeämpää hiustenhoitoa

Ekologisten tuotteidemme valikoima kasvaa jatkuvasti. Jo nyt löydät meiltä lukuisia nopeasti uusiutuvasta bambusta ja kasvikuitupohjaisesta komposiittimateriaalista valmistettuja harjoja ja kampoja. Bambu on vallannut osan hiuslenkeistämme, minkä lisäksi osa tuotteista on jopa maatuvia, kuten tämän kevään uutuushaisoljet.

Lue lisää vastuullisuudesta