Hiustuotteet

Iberon valikoimista löytyy välineet niin takkujen taltuttamiseen, kotikampaamon tarpeisiin, kampausten tekoon kuin kaikkien hiustyylien korusteluunkin. Jos kaipaat harjaa, kampaa, saksia hiusten leikkuuseen, papiljotteja, hiusverkkoja, pinnejä, scrunchieita tai pantaa, kurkista hyllyllemme.

Kesän
hiuskorutrendit

Tämän kesän trendikkäimmät hiusasusteet ovat kuin haavemaailma kaikkia kukkia rakastaville. Kukkaprintit täydentyvät hempeillä pastellisävyillä, etenkin vaaleanpunaisella ja raikkaan violetilla. Romanttisuuden rinnalle kontrastia tuovat safarityyliset, murretut luonnonläheiset sävyt ja eläinkuosit. Ne koristavat hiukset trendikkäimmillään haisolkien muodossa, mitkä ovat jälleen löytäneet tiensä muotimaailman hiuksiin.

Haisoljet eivät suinkaan ole ainoat kevään näyttävät hiuskorut, vaan nyt hiuksia toden teolla korustellaan. Viime sesongeilta tutut scrunchiet, yhä kasvavat hiuspannat ja pinnit jatkavat edelleen hiusasusteiden trendeissä. Valitsit siis päivän hiustyylisi korustajaksi minkä tahansa, tee se näyttävästi.

Luonnolle lempeämpää hiustenhoitoa

Ekologisten tuotteidemme valikoima kasvaa jatkuvasti. Jo nyt löydät meiltä lukuisia nopeasti uusiutuvasta bambusta ja kasvikuitupohjaisesta komposiittimateriaalista valmistettuja harjoja ja kampoja. Bambu on vallannut osan hiuslenkeistämme, minkä lisäksi osa tuotteista on jopa maatuvia, kuten tämän kevään uutuushaisoljet.

Lue lisää vastuullisuudesta