Hiustuotteet

Iberon valikoimista löytyy välineet niin takkujen taltuttamiseen, kotikampaamon tarpeisiin, kampausten tekoon kuin kaikkien hiustyylien korusteluunkin. Jos kaipaat harjaa, kampaa, saksia hiusten leikkuuseen, papiljotteja, hiusverkkoja, pinnejä, scrunchieita tai pantaa, kurkista hyllyllemme.

Talven
hiuskorutrendit

Talven hiuskorutrendien avaimia ovat muhkeus, murretut sävyt, mutta myös tyylikkään elegantit vivahteet. Trendit luovatkin nyt mahdollisuuksia muuttaa asun tunnelmaa helposti hiuskoruilla. Jos lähdit päiväkahville hiuksissasi murretun sävyinen donitsi, voit vain vaihtaa sen illalliselle tyylikkään elegantiksi, syvän luumun väriseksi samettipannaksi, ja asu on kuin eri.

Klipsutellaan!

Tämän talven trendihiuskorut ovat koruja sanan kaikessa merkityksessä. Pannat ja scrunchiet saavat rinnalleen takavuosien suosikin, haisoljen, sekä uuden ihanuuden, kangaspäällysteisen hiussoljen eli scrunchie barreten. Trendikkäin korusteleekin hiuksensa nyt pehmoisella vakosamettisoljella ja yhdistää sen vielä helmi- tai ketjukoristeiseen solkeen, sillä enemmän on tänä syksynä todellakin enemmän.

 

Luonnolle lempeämpää hiustenhoitoa

Ekologisten tuotteidemme valikoima kasvaa jatkuvasti. Jo nyt löydät meiltä lukuisia nopeasti uusiutuvasta bambusta ja kasvikuitupohjaisesta komposiittimateriaalista valmistettuja harjoja ja kampoja. Bambu on vallannut osan hiuslenkeistämme, minkä lisäksi osa tuotteista on jopa maatuvia, kuten tämän kevään uutuushaisoljet.

Lue lisää vastuullisuudesta