Hiustuotteet

Iberon valikoimista löytyy välineet niin takkujen taltuttamiseen, kotikampaamon tarpeisiin, kampausten tekoon kuin kaikkien hiustyylien korusteluunkin. Jos kaipaat hiusharjaa, kampaa, saksia hiusten leikkuuseen, papiljotteja, hiusverkkoja, pinnejä, scrunchieita tai pantaa, kurkista hyllyllemme..

Hiuspohjan hierontaharja

Hyvinvoivat hiukset alkavat hyvinvoivasta hiuspohjasta, jonka hellimiseen hiuspohjan hierontaharja onkin siihen mitä mainioin apuri. Hierontaharja auttaa mm. poistamaan muotoilutuotteiden jäämiä hiuspohjasta, minkä lisäksi hieronta aktivoi hiuspohjan verenkiertoa, mikä taas parantaa hiusten hyvinvointia ja auttaa siten pitkien kutrien kasvattamisessa.

Kiharat puolestaan loihditaan hellävaraisesti kiharruspatukalla, jolla kiharat tehdään täysin ilman lämmöllä toimivia muotoiluvälineitä. Miten se sitten toimii? Kurkkaa ohjevideo alta:

Heatless curls kiharruspatukalla:

Hiushuivi hulmuamaan

Vuoden monipuolisin hiuskoru on hiushuivi, joka hurmaa paitsi ihanuudellaan, myös monipuolisuudellaan: Hiushuivilla kruunataan helposti niin ponnari, letti kuin nutturakin ja toimiipa se myös pantana.
Kurkkaa alta vinkkejä hiushuivin käyttöön ja hullaannu huiveista.

Tyylitelty puoliponnari:

Huoleton niskanuttura, jonka kanssa karkurihiuksetkaan eivät haittaa:

Parin niksin näppärä nuttura:

Luonnolle lempeämpää hiustenhoitoa

Ekologisten tuotteidemme valikoima kasvaa jatkuvasti. Jo nyt löydät meiltä lukuisia nopeasti uusiutuvasta bambusta ja kasvikuitupohjaisesta komposiittimateriaalista valmistettuja harjoja ja kampoja. Bambu on vallannut osan hiuslenkeistämme, minkä lisäksi osa tuotteista on jopa maatuvia, kuten tämän kevään uutuushaisoljet.

Lue lisää vastuullisuudesta