Korut

Korut ovat erityisen lähellä Iberon sydäntä, sillä tarinamme sai alkunsa 70 vuotta sitten, kun perustajamme Olavi Rautio kulutti aikaansa rahtilaivamatkallaan Espanjaan selaillen hytistään sattumalta löytyneitä muotilehtiä. Olavi kiinnostuikin lehtien sivuilla näkyvistä pienistä muotikoruista, päätyi Espanjassa korutehtaalle töihin ja toi lopulta muotikorukulttuurin matkalaukussaan Suomeen.

Iberon korurasiassa on sesongin trendien parhaita paloja, ikuisia klassikoita ja aina tyylikkäitä helmiä. Trendien seuraaminen on intohimomme, mutta turvallisuus on meille sitäkin tärkeämpää. Korumme täyttävätkin Suomen ja EU:n standardit niin turvallisuuden kuin materiaalienkin puolesta.

 

 

 

Kevään korutrendit

Tämän kevään trendien kärkeen ovat jälleen pyörähtäneet korvarenkaat. Renkaiden koko ei kuitenkaan nyt ole tärkeintä, vaan ne voivat olla suuret ja kapeat, pienemmät mutta leveät, tai vaikkapa paperinarusta pyöräytetyt.

Toisena näkyvänä korutrendinä ovat kevään ikisuosikit, hempeät pastellisävyt ja etenkin vaaleanpunainen, jotka ovat löytäneet tiensä korumaailmaan. Lempeät värit tuovat asuun pimeän talven jälkeen kaivattua valoa ja ovatkin upeimmillaan esimerkiksi täyteläisen ruskean kanssa.