Korut

Korut ovat erityisen lähellä Iberon sydäntä, sillä tarinamme sai alkunsa 70 vuotta sitten, kun Iberon isä, Olavi A. Rautio matkusti höyrylaivalla Espanjaan saatuaan yliopistoltaan stipendin. Toista kuukautta kestäneellä laivamatkalla Olavi kulutti aikaansa selaillen hytistään löytyneitä, edelliseltä matkustajalta jääneitä ranskalaisia muotilehtiä.

Olavi innostui lehtien sivuilla vilahdelleista muotikoruista ja perillä Espanjassa päätyikin korutehtaalle töihin. Suomeen palatessaan Olavi ei suinkaan jättänyt korustelua taakseen, vaan pakkasi muutamia itse suunnittelemiaan koruja matkalaukkuunsa ja toi lopulta myös ihka ensimmäisenä muotikorukulttuurin Suomeen.

 

 

 

Juhlakorumallisto

Mikä olisikaan parempi tapa juhlia 70-vuotista matkaa korujen maailmassa kuin oma korumallisto? Juhlavuotemme kunniaksi luotu korumallistomme on saanut inspiraationsa 70 vuoden takaisista, Iberon matkan ensimmäisistä koruista.

Ajattoman tyylikäs mallisto pitää sisällään niin arki- kuin juhlatyylin korustavia kaula, -ranne ja korvakoruja, jotka on viimeistelty uniikeilla luonnonkivillä.

Mallisto on saatavilla yksinoikeudella K-Citymarketeista kautta maan.

Trendejä ja klassikoita

Juhlamallistomme lisäksi Iberon korurasiassa on sesongin trendien parhaita paloja ja ikuisia klassikoita, kuten aina tyylikkäitä helmiä. Tämän syksyn korutrendeissä näkyy upeita kontrasteja, kun värikkäät korukivet haastavat klassiset, kirkkaat kristallit.

Vaikka trendien seuraaminen on intohimomme, turvallisuus on meille sitäkin tärkeämpää. Korumme täyttävätkin Suomen ja EU:n standardit niin turvallisuuden kuin materiaalienkin puolesta.